Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Prvního, čeho se autore dočkáte, tak to bude "tvrdý náraz odporu", protože naši páni politikové si svoje prebendy jen tak (po 28 letech) lehce vzít určitě nenechají. ;-(

0 0
možnosti
JL

Nevim pane Karlicky, zda mi odpovite. Moje vidina na ozdraveni nasi politicke sceny a dat politikum ty zmenene mantinely, je celkova zmena statniho systemu vedeni statu. Potrebuje to "prezidensky" system s silnou "kontrolou a rovnovahou"!! "Pilire moci" se nesmi prekryvat. Toto jsou zakladni zmeny, ktere je potreba udelat pro ozdraveni. O dalsich obmenach je nutno diskutovat. Prvni bych navrhl, je zrusit financni podporu politickym stranam od statu. Dat jen smernice na privatni financni podporu.

0 0
možnosti
Foto

Snažíme se pracovat v mezích možného a reálně dosažitelného, proto prosazujeme opatření k větší transparentnosti a efektivnosti veřejné správy, která vycházejí ze širšího konsenzu, a také hlídáme demokratické principy, které jsou dány Ústavou.

0 0
možnosti
ZD

Nebylo třeba odborníků, s tím jsem mohl pomoci sám.Vámi komentované regule - alespoň to co jsem četl - jsou do odstavců seřazené výtky demokratického bloku ad hoc sjednoceného pod společným praporem za jediným společným cílem. Tak si s tou výzvou ... užijte ! A dejte příležitostně vědět jak jste dopadli.

0 0
možnosti
PK

Pokud si NSZ stěžuje na šéfa GIBSu, že maří vyšetřování (viz media), tak nechápu nač Sobotka čekal? Na rozdíl od STANu si nemyslím,že je tímto ohrožena demokracie...

1 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 549x
Právník a vedoucí týmu protikorupční platformy Rekonstrukce státu, největší občanské lobby v Česku. Prosadili jsme pět z devíti zákonů pro větší otevřenost státní správy a zodpovědné vládnutí. Teď hlídáme politiky, aby nepřekračovali Mantinely demokracie. Víc o tomhle všem se dozvíte buďto na www.rekonstrukcestatu.cz anebo mantinelydemokracie.cz.

Seznam rubrik